opc_loader
 ​
Snelle levering
Vanaf €50,00 gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

Iedereen weet elektrische verwarmingen steeds beter te vinden. Zo worden er bijvoorbeeld infrarood panelen gebruikt als verwarming in kantoor, elektrische radiatoren opgehangen in de huiskamer en gebruikt men ook steeds vaker kleinere warmte panelen als bijverwarming. Een ding is duidelijk: elektrisch gasloos verwarmen is in opkomst. Maar wat zijn precies de voordelen? Die hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.
 

Energiezuinig en gasloos elektrisch verwarmen
 

Door doorontwikkelde technieken komen er steeds meer mogelijkheden om energiezuiniger tot geheel gasloos te verwarmen. Het ene huishouden kiest voor een elektrische oplossing als bijverwarming en het andere huishouden gaat volledig over op elektrisch verwarmen.
 

Een warme ruimte in 10 minuten

Een modern elektrische verwarmingspaneel heeft aan 10 minuten stroom per uur voldoende om de ruimte effectief te verwarmen. Uiteraard geldt dit alleen als je het juiste vermogen voor de ruimte hebt berekend. Dit komt doordat het aantal wattage direct afgegeven kan worden bij elektrische verwarmen. Het paneel warmt onmiddelijk op nadat het is ingesteld. Dit in tegenstelling tot een CV verwarming, die eerst vanuit de ketel en waterleiding opgewarmd moet worden.
 

Verwarming aansturen via je smartphone

De technologie van elektrische verwarmingen ontwikkelt zich door de jaren heen. Zo is het nu mogelijk om je verwarming via een app op je smartphone te bedienen. Je kan in deze app bijvoorbeeld een dag-, nacht- en afwezigheidsmodus gebruiken, weekschema’s instellen en je verbruik monitoren. Doordat je alle radiatoren in de ruimtes gericht kan verwarmen, bespaar je een hoop energie.

Al met al kan je door elektrische gasloos verwarmen niet alleen gas besparen, maar ook nog eens energiezuinig verwarmen. Daarnaast biedt elektrisch verwarmen veel gebruiksgemak, zoals het bedienen van je radiatoren op afstand.

Kies hier direct een elektrische verwarming die bij jouw situatie past.