opc_loader

Wensenlijst

      

Gratis Verzending bij aankoop
Gratis Berekening bij opdracht
 Voor 15.30 uur besteld, morgen in huis 
2500m2 Eigen voorraad
Garantie eigen Servicedienst

Boilers

Vooraanstaand Frans merk voor warmwater

Een elektrische boiler kopen?
Het aanbod is enorm, de verschillende merken en vooral steeds goedkoper prijzen vliegen je om de oren. Waarom zijn sommige merken zo goedkoop en andere veel duurder. Nou, eigenlijk is het erg gemakkelijk, in de meeste gevallen is het zo hoe beter de kwaliteit hoe duurder het product. Probleem is eigenlijk dat de kwaliteit niet aan de buitenkant te zien is. Groot verschil is vaak wel, dat producenten in West Europa meestal betere (duurdere) onderdelen gebruiken. Dit is ook een reden dat de professionele markt bijna altijd kwaliteit uit West Europa kiest. Garanties en onderdelen en vooral service zijn hier snel te verkrijgen en de Thermor elektrische boilers hebben alle Europese keurmerken en met een eigen servicedienst in Nederland.

ElektrischeVerwarming.nl staat ook voor kwaliteit en wil ook alleen maar producten leveren die alle West Europese keurmerken hebben met alle garanties en service, die daarbij horen. Thermor is zo'n fabriek. Deze staat in Frankrijk (Orléans) en produceert al sinds 1931 elektrische boilers.Thermor heeft zich bewezen dat een elektrische boiler vele jaren erg goed kan presteren, mits normaal onderhouden. Natuurlijk bieden zij ook verschillende prijsklassen aan. Eenvoudige boilers zoals de Thermor Classic elektrische boiler, deze zou je kunnen kiezen als je bijvoorbeeld maar een paar jaar een boiler nodig hebt of de Thermor de Luxe, deze heeft betere bescherming voor meerdere jaren. Beide types hebben dezelfde kwaliteitsonderdelen zodat er geen verrassingen komen.

Maar de echte nieuwe innovatie voor elektrische boilers is die boiler die meer kan bieden dan alleen warm water. Een Thermor Smart elektrische boiler denkt met u mee en biedt u voor jaren en jaren duurzaam uw warme water.

Voor meer informatie mail of bel ons, wij helpen u graag.

Elektrische boiler - Thermor Classic

Deze Thermor elektrische boiler, type Classic heeft een thermische onderdompelingsweerstand, wat inhoudt dat deze in direct contact met water is blootgesteld en daarmee aan kalksteen. Hiervoor is een bescherming geplaatst. Dit is een magnesiumanode. Deze lost na verloop van tijd op, hierdoor moet men binnen ca 2 jaar deze vervangen.

De tank en het verwarmingslichaam voldoen aan de hoogste hygiënenormen, met name dankzij de geëmailleerde binnentank afgewerkt met een coating waarin een  hoog kwartsgehalte zit. De elektrische boilers van Thermor worden allemaal vervaardigd in Frankrijk, gegarandeerd hiermee de de Europese Kwaliteitsstandaard en kan men een garantie afgeven van 5 jaar op de tank en 2 jaar op de reserveonderdelen.

Ruimtebesparing met een diameter van 505 mm voor installatie op de meest krappe plaatsen.

Kenmerken:
  -  Verticaal wandmodel
  -  Dompelweerstand
  -  Magnesiumanode
  -  Geleverd met diëlektrische koppeling
  -  5 jaar garantie op de kuip (enkel wanneeranode jaarlijks vervangen is geweest)
  -  2 jaar garantie op elektrische onderdelen

Elektrische boiler - Thermor de Luxe

De Thermor elektrische boiler de Luxe is een duurzame boiler en gaat tot 2x langer mee. De elektrische boiler Thermor de Luxe heeft een dynamische corrosiebescherming dit geeft een gecombineerde werking van een onverslijtbare titaniumanode omhuld met een magnesium anode, uniforme en directe verstuiving van een beschermende magnesiumlaag op de wanden van de kuip. Waardoor er een permanent behoud van de beschermende laag is dankzij de automatische stroomaanpassing. Een droge weerstand beschermd door een omhulsel beperkt het risico op kalkafzetting, hierdoor is de weerstand zonder aftappen te vervangen dit ten opzichte van de Thermor elektrisch boiler, Classic.

  

Voordelen

• Uitgerust met dynamische corrosiebescherming die zich continu aanpast aan elk type water.
• Een energiebesparing tot 8 % dankzij de thermostaat met hoge en een verbeterde isolatie.
• Zorgeloos genieten dankzij de garantie van 5 jaar op kuip en onderdelen

Elektrische boiler - Thermor Smart

De Thermor Smart elektrische boiler kan worden aangesloten op uw Wifi netwerk en is daardoor op afstand bedienbaar. De Thermor Smart elektrische boiler past
zich aan uw behoeften aan dat betekend dat de eletrische boiler leert wanneer deze warmwater moet leveren en vooral wanneer niet. Dit in tegenstelling tot een traditionele voorraadboiler die slechts één keer per dag opwarmt en dus het warme water continue op een ingestelde temperatuur moet houden en dat kost veel, veel meer energie. Dit is een van de redenen waarom deze Thermor Smart elektrische boiler een B-label heeft gekregen. 

Vanwege de weerstand in steatite wordt de elektrische boiler Smart beschermd door een huls voor beperkte kalkaanslag: u hoeft het water niet af te tappen wanneer u de weerstand zou moeten vervangen. Permanente 24-uur elektrische aansluiting vereist om de "Smart" werking zijn werk te laten doen. Dit om uw wens voor warm water te leren kennen en op het juiste moment dit klaar te hebben staan.

Kenmerken:

  • Modi: vakantie, AUTO, BOOST, Manueel
  • 2 kuipen in serie: uitgangskuip met 1500+750W en ingangskuip 1000W (40 tm 80L)
  • Touchscreen met indicatie van het resterende waterniveau
  • Verticaal of horizontaal (aansluitingen naar links gericht)
  • Plaats winst:  door diep 29 cm en smal 49cm
  • Verbonden met de Wifi op uw smartphone, via de Cozytouch app
  • 5 jaar garantie op de kuip