opc_loader
 ​
Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Bestelling boven €50,00 altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

Adax warmtestraler

3 artikelen


De infraroodwarmte geeft direct een behaaglijk warmtegevoel. Infraroodverwarming werkt op het principe van zonnestraling: deze warmtestraling verwarmt niet primair de lucht, ook de omgeving neemt deze stralingswarmte op. Deze homogene opwarming van de ruimte zorgt voor een aangename warmte beleving. 

Energie efficient en een bijzonder lange levensduur

Een energiezuinige, onderhoudsvrije en aangename verwarming die kan worden toegepast in de badkamer of andere woonruimte, serre of als terrasverwarming.  Na het aanzetten van deze effectieve infrarood verwarming begint deze binnen enkele seconden comfortabele warmte uit te stralen. Deze infrarood verwarming bevestig je eenvoudig aan de wand.

Adax infrarood warmtestralers kennen een bijzonder lange levensduur van maar liefst 26.000 tot 39.000 uur. Dit betekent bij een gemiddeld gebruik van 3 uur per dag deze infraroodverwarmer 25 tot wel 30 jaar lang meegaat. Deze duurzame A kwaliteit roestbestendige Adaxheaters uit Noorwegen hebben een roestvrijstalen behuizing en zijn ingedeeld in de IP44 klasse met een hoge beschermingsgraad tegen spatwater en een hoge vochtbestendigheid. Instelbaar op 4 warmtestanden. 

Kwaliteit uit Scandinavië met 5 jaar officiële Adax fabrieksgarantie via ElektrischeVerwarming.nl en de Nederlandse importeur Profort