opc_loader
 ​
Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis indien voorradig
Bestelling boven €50,00 gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

Comfort infrarood panelen

  

1 artikelen


Verwarmen met Comfort infrarood panelen

De Comfort infrarood panelen zijn gebaseerd op de efficiënte en betrouwbare Franse thin-film technologie. Deze technologie is inmiddels al 17 jaar in vliegtuigen, schepen, treinen, woningen, kantoor en publieke gebouwen succesvol toegepast. Comfort heeft deze folie toegepast in uiterst dunne wand- en plafond panelen. Wanneer het paneel wordt ingeschakeld, wordt deze direct van alle kanten tegelijk verwarmt met de juiste wattage. Door de doordachte 3 baans constructie van de folie kunnen de Comfort panelen tot 30% meer warmte leveren dan gangbare infrarood panelen in de markt. De lange golf infrarood straling die wordt gebruikt is geluidloos en veroorzaakt geen convectie- of luchtverplaatsing. Dit betekent dat er nagenoeg geen circulerend stof voorkomt. Daarnaast voorkomt de infrarood technologie van Comfort vochtvorming, wat de levensduur van het paneel en je interieur verhoogt.


De werking van Comfort infrarood panelen

Comfort infrarood panelen hebben geen onderhoud nodig en werken bijzonder efficiënt. De duurzame en energiezuinige technologie van Comfort verwarmt geen lucht, maar objecten in de ruimte. De infrarood warmtestraling wordt opgeslagen en teruggegeven door wanden, vloeren, meubilair en mensen, waardoor er een natuurlijke warmte beleving ontstaat. Deze veelzijdige en lichtgewicht verwarming is mobiel en werkt al in enkele minuten door het eenvoudige montagesysteem.Voordelen van Comfort infrarood panelen

Omdat je bij infrarood verwarming te maken hebt met een elektronisch product wil je natuurlijk extra voorzichtig zijn. Vooral als het aankomt op het gebruiken van elektrische verwarming in een vochtige ruimte, zoals de badkamer. Gelukkig is dat voor Comfort infrarood panelen geen probleem. Deze panelen hebben een IP waarde van 43 en zijn daarmee spatwaterbestending. De panelen kunnen dus prima worden gebruikt in zowel vochtige als droge plekken.

Een ander voordeel van de Comfort infraroodpanelen, is dat de panelen energiezuinig werken. Met de panelen kan je zo’n 15 tot 50% meer energie besparen. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de plaatsing van het paneel en de conditie van een gebouw en/of ruimte. Bij montage aan het plafond is het stralingsbereik namelijk 80% en bij montage aan de muur neemt dit af tot 60%. Je kan de Comfort panelen ook uitstekend laten verwarmen op basis van duurzame energiebronnen zoals zonne- of windenergie. Dit maakt de panelen een groene verwarmingsmethode voor een betere toekomst.


Comfort infrarood paneel bedienen met een thermostaat

Er zijn verschillende draadloze thermostaten die je kan gebruiken om het Comfort infrarood paneel te bedienen. Het grote voordeel van deze thermostaten is dat zij een complete temperatuursbeheersing aanbieden tot op 0,5°C nauwkeurig. Je zal dus nooit meer een ongewenste temperatuur ervaren en altijd kunnen genieten van de gewenste warmte.


Garantie en keuringen

Comfort biedt vijf jaar standaard fabrieksgarantie op alle verwarmingspanelen met zeer lange levensduur. Door het ontbreken van elektronische componenten is het vrijwel onmogelijk om een defect te krijgen. De Comfort infrarood panelen zijn door een aantal van ‘s werelds meest kritische keuringen beloond met een keurmerk. Dit zegt wat over de kwaliteit van de panelen. Zo hebben de panelen een IEC, IECEE, ETL C, EL US, GS, KEMA, NF, CE en CB keurmerk. Om deze reden geven wij bovenop de vijf jaar fabrieksgarantie nog twee jaar extra garantie.