opc_loader
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27
Filters
Merken
Wattage

Vermogen berekenen

Wattage berekenen voor je ruimte? Gebruik onze calculator!

Bereken

Comfort infrarood panelen

   
Alle Comfort infrarood panelen worden geleverd met kabel en stekker.

4 artikelen

Comfort infrarood is gebaseerd op de efficiënte en betrouwbare Franse thin-film technologie Deze is inmiddels al 17 jaar in vliegtuigen, schepen, treinen, woningen, kantoren en publieke gebouwen succesvol toegepast. Comfort heeft deze folie in uiterst dunne wand- en plafondpanelen toegepast. De panelen wordt direct van alle kanten tegelijk verwarmt met de juiste wattage. Door de doordachte 3 baans constructie van de folie kunnen deze comfortpanelen tot 30% meer warmte leveren dan gangbare infraroodpanelen in de markt. Lange golf infrarood stralingswarmte is geluidloos en veroorzaakt geen convectie of luchtverplaatsing. Dit betekent dat er nagenoeg geen circulerend stof voorkomt. De infrarood technologie van Comfort voorkomt vochtvorming. Dit verhoogt de levensduur van uw bezittingen. 

Comfort's infraroodverwarming is vrij van onderhoud en bijzonder efficiënt. De duurzame en energiezuinige infrarood technologie van Comfort verwarmt geen lucht, deze warmte wordt namelijk opgeslagen en teruggegeven van oppervlakken, meubilair en personen waarbij een natuurlijke warmte beleving ontstaat (ook wel welnness warmte genoemd) Doordat de lucht wordt overgeslagen ervaren mensen en dieren een behaaglijke warmte. Deze veelzijdige en lichtgewicht verwarming is mobiel en werkzaam in enkele minuten door het eenvoudige montagesysteem.

Spatwater bestendig
Omdat je bij infrarood verwarmen te maken hebt met een elektronisch product, wil je natuurlijk extra voorzichtig zijn. Vooral als het aankomt op het gebruiken in een ‘natte’ ruimte, zoals een badkamer. Voor de comfort paneel is dat geen probleem! Met de IP waarde van 43 kunt u de comfort paneel zowel op droge als vochtige plekken hangen. (Spatwater bestendig)

Energiezuinig
De energiebesparingen met Comfortl infrarood panelen kunnen oplopen van 15 tot 50 procent. Dit is sterk afhankelijk van de plaatsing en conditie van een gebouw en/of ruimte. Bij montage aan het plafond is het stralingsbereik namelijk 80% en bij montage aan de muur neemt dit af tot 60%. De panelen zijn hiernaast volledig inzetbaar met energiebronnen zoals zonne- of windenergie. Hiermee richt Comfort zich dus sterk op duurzaamheid en het milieu. Met de aantoonbare besparing en mogelijkheid tot volledig CO² neutraal verwarmen zijn de Comfortl verwarmingspanelen de verwarmingsmethodiek voor een betere toekomst.

Garantie en keuringen
Comfort biedt vijf jaar standaard fabrieksgarantie op al haar infrarood verwarmingspanelen met zeer lange levensduur. Door het ontbreken van elektronische componenten is het vrijwel onmogelijk een defect te krijgen. De Comfort infrarood panelen zijn door een aantal van ’s wereld strengste keuringen beloond met een keurmerk, wat de kwaliteit aantoont. Zo hebben zij allen de IEC, IECEE, ETL C, EL US, GS, KEMA, NF, CE en CB keurmerken.  Via Profort import geven wij daarom 2 jaar extra garantie bovenop de 5 jaar fabrieksgarantie 

Draadloze thermostaten
In combinatie met de Comfort infraroodverwarming hebben wij verschillende soorten draadloze thermostaten, van de RF basic thermostaat tot de RF exlusive modellen. Het ideale van deze thermostaten is dat zij een complete temperatuursbeheersing aanbieden tot op 0.5 °C nauwkeurig. U zult dus nooit meer een ongewenste temperatuur ervaren en altijd kunnen genieten van de warmte die u zelf wilt voelen. 
 (Klik hier voor  de thermostaten)