opc_loader

Wensenlijst

      

Gratis Verzending bij aankoop
Gratis Berekening bij opdracht
 Voor 15.30 uur besteld, morgen in huis 
2500m2 Eigen voorraad
Garantie eigen Servicedienst


Adax Eco Elegant design, passend in ieder interieur
 

Adax Eco

Kwaliteit uit Scandinavie met een strakke vormgeving passend in ieder interieur. Eenvoudige bediening en comfortabele warmte. Door het energiebesparende, efficiente karakter, de automatische open raam detectie en de Ecodesign Lot20 norm is het bij deze moderne radiatorverwarming niet nodig je zorgen te maken over het verbruik. Het Adax Eco paneel kent een nauwkeurige temperatuur instelling met automatische bescherming tegen oververhitting.

Door compacte platte vormgeving en afmetingen passen deze panelen in iedere woning (horizontale plaatsting met het wandconsole of op de Adax vloerstandaard voor een vrije plaatsing in iedere gewenste locatie). Deze elektrische verwarming is in diverse wattages van 250 tot 2500W leverbaar. Adax convectieverwarming uit Scandinavie kent geen energieverlies, 100 watt stroom is 100 watt warmte. Er zijn geen bewegende delen en daardoor is dit moderne paneel stil in de werking. Met de beschermingsgraad IP 24 ook geschikt voor vochtige ruimtes, zoals bijvoorbeeld in de badkamer, de serre (woon)boot of (sta)caravan.

Levensduur Adax panelen 20 tot 25 jaar
Met de steeds verder stijgende gasprijzen verdient deze investering zich eenvoudig terug. Zodra de gewenste temperauur is bereikt zorgt een proces via de ingebouwde thermostaat er namelijk automatisch voor dat het paneel periodiek op het ideale moment aan en uit gaat. Dit doordachte mechanisme dient enerzijds om de opgebouwde warmte te behouden en anderzijds om daarbij ook geen moment langer dan nodig is energie te verbruiken. Gemiddeld heeft de Adax Eco voldoende aan 6 tot 9 minuten per uur in de aan modus.
De Adax Eco is onderhoudsvrij en gaat tussen de 20 en 25 jaar mee

Hoodverwarming en bijverwarming
Het warmte paneel kan als aanvulling op bestaande verwarmingssystemen worden benut maar kan ook prima dienen als hoofdverwarming. Temperatuurbereik van de thermostaat is 5-35 celcius. De Adax Eco is breed inzetbaar voor in huizen, bedrijven, bijgebouwen, serres of bijvoorbeeld caravans. Met de Adax vloerstandaard is de Adax Eco ook eenvoudig vrijstaand op een plek te plaatsen op een locatie binnen een ruimte waar op dat moment de meeste behoefte is. De Adax Eco is goed in staat om ruimtes van 8 tot 25m2 te verwarmen.

Adax Eco Kwaliteit en Garantie
Deze panelen zijn van Noors design. In het koude maar eco kritische Scandinavie is Adax niet voor niets uitgegroeid tot marktleider in elektrische verwarming. Door de ruimte ervaring in het fabriceren van radiatoren kan men 5 jaar fabrieksgarantie aanbieden via de Nederlandse importeur Profort en ElektrischeVerwarming.nl