opc_loader
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

Adax Neo

  Adax elektrische radiatoren / warmtepanelen - model Adax Neo 

 

Adax Neo Basic 

Het kenmerkende strakke ontwerp van de Adax Neo Basic verdient zijn plaats als een van de meer aantrekkelijke radiatoren. Eenmaal geïnstalleerd staat dit paneel 85 mm van de muur (inclusief wandconsole) waardoor het een van de dunste paneelverwarmers op de markt is. De bediening bevindt zich onopvallend aan de zijkant van de kachel, om een schone esthetiek te behouden. Dankzij de gebruiksvriendelijke bedieningselementen kan de verwarming met een druk op de knop worden aangepast. Deze bekroonde verwarming gaat gepaard met een uitstekende bouwkwaliteit en betrouwbaarheid. Dit betekent dat we de huiseigenaar en aannemer gemoedsrust kunnen geven met onze uitgebreide Adax fabrieksgarantie van 5 jaar en de eigen service werkplaats van de Adax importeur Profort.

De kachel overtreft de Ecodesign Lot20 voorschriften en zit boordevol technologie. Helpt de verwarming zuiniger te maken. Vergeleken met vergelijkbare heaters kan de Neo tot 20% besparen op het energieverbruik.   

     

Dynamisch. Controle.

De thermostaat van de Adax Neo Basic registreert nauwkeurig de luchttemperatuur. Hierdoor kan de bewoner de gewenste kamertemperatuur behouden. Dit zorgt voor meer warmte wanneer dat nodig is en schakelt uit voordat de kamer te warm wordt. Zo kunt u zorgen dat uw leefomgeving altijd comfortabel blijft.

De verwarming maakt gebruik van natuurlijke convectie om de geproduceerde warme lucht door de kamer te laten circuleren. Dit zorgt voor onmiddellijke warmte voor een snelle opwarmtijd in de kamer. Met als bijkomend voordeel dat ze veel beter controleerbaar zijn dan met olie gevulde radiatoren. De Adax Neo Basic is een stijlvolle, moderne en energiezuinige verwarmingsoplossing. Omdat er geen ventilator of bewegende delen zijn, werkt de kachel geruisloos en produceert hij geen turbulente lucht. Het X-fin-verwarmingselement van Adax zorgt voor een enorme warmteoverdracht en creëert niet het droge luchtgevoel dat wordt geassocieerd met andere kachels. Zodat u kunt ontspannen en genieten van de weldadige warmte die wordt geproduceerd.

     

Comfort door de wetenschap   

ADAX produceert sinds 1948 elektrische kachels in Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Adax convectie radiatoren zijn dan ook een vaste favoriet bij bouwontwikkelaars en aannemers (duizenden zijn inmiddels geïnstalleerd in recente vastgoed projecten in Europa).  Zo blijft uw leefomgeving veilig en comfortabel. Unieke 7 jaar garantie via de Nederlandse Adax importeur Profort en voldoet aan alle noodzakelijke EU-goedkeuringen. 

De kachel wordt geleverd met een stevige "H" wandconsole en gegoten stekker. Inclusief wandmontageset, sjabloon en instructies waardoor de installatie van dit paneel zo eenvoudig mogelijk is.

Als u de kachel echter direct wil bedraden, kan de stekker worden doorgeknipt zonder de garantie te beïnvloeden. Deze verwarming is verder ook compatibel met de draagbare Adax vloerstandaards. Ideaal om de compacte kachel eenvoudig naar de gewenste ruimte te plaatsen. Vragen?  Neem dan gerust contact met ons op via info@elektrischeverwarming.nl 

 

 Adax NEO type Wattage (W) Maatvoering (MM) Verwarmd opp.  M2 Gewicht / KG

Adax NEO NP 04 KDT

400 370 x 474 x 84 6 4

Adax NEO NL 06 KDT

600 200 x 870 x 84 7.5 3.5

Adax NEO NP 06 KDT

600 370 x 589 x 84 7.5 4

Adax NEO NL 08 KDT

800 200 x 1050 x 84 10 3.9

Adax NEO NP 08 KDT

800 370 x 704 x 84 10 4.7

Adax NEO NL 10 KDT

1000 200 x 1280 x 84 12.5 4.6

Adax NEO NP 10 KDT

1000 370 x 762 x 84 12.5 5

Adax NEO NL 12 KDT

1200 200 x 1450 x 84 15 5.1

Adax NEO NP 12 KDT

1200 370 x 934 x 84 15 6

Adax NEO NP 14 KDT

1400 370 x 1042 x 84 17.5 6.5

Adax NEO NP 20 KDT

2000 370 x 1394 x 84 25 8.5

De Adax NEO is een exclusieve paneelradiator met een representatieve design. Zijn eigentijdse, elegante, slanke lijnen passen uitstekend bij moderne interieurs. De verschillende kleuren en hoogtes maken het mogelijk om hem in nagenoeg iedere te verwarmen ruimte te plaatsen, en zo comfort en gezelligheid te bieden. Het verlichte LCD-display toont de kamertemperatuur en maakt bediening eenvoudig en nauwkeurig. De kachel heeft een temperatuur bereik van 6 - 30°C.

De elektrische verwarming geeft u maximale controle. Deze verwarming is geruisloos, en perfect  voor gebruik in een kantoor of slaapkamer. Ook erg geschikt als smaakvolle bijverwarming of booster bij vloerverwarming. Zijn ingebouwde digitale thermostaat maakt het mogelijk om de ruimte alleen te verwarmen wanneer het nodig is, en de kamertemperatuur te verlagen wanneer u slaapt (dag en nachtinstelling) of niet thuis bent. Zo heeft u maximaal comfort en stookt u niet te veel.

Duurzame kwaliteit met een levensduur van 20 tot 25 jaar
De Neo Basic is een bestseller in Scandinavië en heeft meerdere prijzen gewonnen. De NEO is ontworpen door een van de beroemdste Scandinavische ontwerpbureau’s: Hareide Designmill. 

Gasloos elektrisch verwarmen met een convector radiator: de cijfers  Gem. prijs per 1kWh = 0,62 cent inclusief btw. (Bron: www.milieucentraal.nl per 1 januari 2022)

Wanneer een elektrisch apparaat van 1kW een uur lang aan staat dan kost dit normaliter 0,62 ct. Echter is het in praktijk inmiddels zo dat een modern elektrisch paneel aan 10 minuten per uur stroom al voldoende heeft voor de effectieve werking. Dit komt doordat direct 1000W warmte afgifte mogelijk is in tegenstelling tot de trage opwarming via een gasradiator. Deze 10 minuten is een 1/6 deel van een uur. Een doorberekening leert dan al snel 0,62 cent /6 = 0,10 cent per uur bij gasloos direct elektrisch verwarmen.

Na de benodigde opwarmtijd volgt de benodigde warmte opwekking via de aansturing van de thermostaat en de aanwezige en dan al opgebouwde temperatuur in de ruimte waarbij in de meeste gevallen voor de doorlopende werking enkel een aantal minuten stroom nodig is. Dit vormt dus een flink verschil van wat veelal nog de gedachte is dat er ieder uur doorlopend 0,62 cent per uur zal worden verbruikt. 

De technologie van elektrische verwarmingen verbetert bovendien verder door de jaren heen. Zo is het nu mogelijk de verwarmingssystemen op de gewenste warmtelevertijd of specifieke ruimte(s) in te stellen (ook via een handige App vanaf het mobieltje). Bijvoorbeeld als de verwarming een midweek of juist alleen in het weekend warmte dient te leveren. Zo kun je bijzonder nauwkeurig de energiekosten laag houden en tegelijkertijd toch de gewenste ruimtes comfortabel warm houden. De combinatie van deze factoren maakt gasloos elektrisch verwarmen nu en in de nabije toekomst een gunstige variant.