opc_loader

Wensenlijst

Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht
Filters
Wattage
Kleur
Vermogen berekenen

Wattage berekenen voor je ruimte? Gebruik onze calculator!

Bereken

Adax Neo Wifi Compact


 

Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 8 (van de 8 artikelen). Resultaat:1

Warmtepaneel radiator: ADAX NEO Compact met WiFi-thermostaat ⚡️✅
 
De eigentijds, elegant, slanke vorm past uitstek bij de moderne interieurs. De ADAX NEO Compact is ontworpen door één van de beroemdste Scandinavische designbedrijven Hareide Designmill en gerealiseerd met ADAX programmeurs. De ADAX NEO Compact past in elk interieur en zorgt voor een comfortabele verwarming waar ADAX al een lange tijd bekend om staat.
 
Het woordje ‘Compact’ zegt het al: de ADAX NEO Compact is een stuk compacter dan de ADAX NEO wifi, zo bespaart u niet alleen ruimte maar ook onnodig energie verbruik! Grote ruimtes verwarmen? Geen probleem! De ADAX NEO Compact gaat tot wel 2500W.
 
De ADAX NEO Compact heeft een IP24 (spatwaterdicht), zodat ze zowel in gewone huishoudelijke als in vochtige ruimtes zoals badkamer / wasruimte kunnen worden geïnstalleerd.
 
De ingebouwde draadloze thermostaat WT+BLE (WT2) maakt het mogelijk om het pand te verwarmen wanneer dat nodig is en de kamertempratuur 's nachts of overdag te verlagen wanneer u slaapt of niet thuis bent. Als uw plannen wijzigen, kunt u eenvoudig de huidige instellingen wijzigen met uw smartphone of tablet met behulp van de app ongeacht uw locatie.
 
Draadloze thermostaat WT2 voordelen:
Te bedienen vanaf uw mobiele telefoon of tablet door rechtstreeks verbinding te maken met de verwarming of uw huisbeheersystemen, zoals: Google Home, Amazon Alexa, Homey, Tibber, Future Home. Zonder verbinding met een mobiel apparaat werkt de thermostaat als een elektronische thermostaat en handhaaft hij de handmatig ingestelde temperatuur Volledig instelbare comfort- en zuinige (dag en nacht) temperatuurinstellingen: eenvoudig te programmeren met behulp van mobiele applicatie.
 
Energiezuinig (energiebesparing tot 25%)
nauwkeurig, stil en gevoelig✅
 
De thermostaat handhaaft een nauwkeurige temperatuur, voor een essentiële, comfort en energiebesparing in uw woning.
 
ADAX NEO Compact kachels is 420 mm lang en heeft een vermogen van 400 W tot wel 2500 W! ⚡️
 
Eenvoudig te installeren met een afneembare muurbeugel, verbrandt geen stof of zuurstof. Geleverd met kabel en stekker
Temperatuurbereik van thermostaat 5 - 35°C.