opc_loader

Wensenlijst

      

Gratis Verzending bij aankoop
Gratis Berekening bij opdracht
 Voor 15.30 uur besteld, morgen in huis 
2500m2 Eigen voorraad
Garantie eigen Servicedienst


Adax Neo Wifi 

Resultaat:1
Resultaat:1

Adax Neo Wifi Smart warmte per ruimte

Deze Adax Neo Wifi radiator is een moderne en efficiënte elektrische convectie kachel en heeft een nauwkeurige ingebouwde wifi thermostaat met nachtverlaging programma. De Adax Neo Wifi convectie radiator kent geen energieverlies, 100 watt stroom is 100 watt warmte.  Deze moderne doordachte paneelverwarming is eenvoudig aan te sluiten op het Wifi netwerk en draadloos bedienbaar via de Adax App en daarnaast ook plaatselijk bij de radiator bij te sturen. 

Bepaal zelf waar en wanneer welk paneel op welke temperatuur moet zijn via je mobiel of tablet. Deze verwaming herkent bovendien koude lucht en schakelt zichzelf uit als er een raam opengaat en voldoet aan de Ecodesign Lot20 norm en de hoogste veiligheidsnormen. De nieuwe en slimme manier van verwarmen maakt dat deze investering zich terugverdiend. Deze duurzame kwaliteit design panelen uit Scandinavië gaan bovendien 20 tot 25 jaar mee. Strak tijdloos design, app bestuurbaar, in diverse ruimtes als hoofd-, en bijverwarming. 


Adax Neo duurzaam design


Met een weldadig aangename verwaming op het juiste moment en de juiste plek de verwarming aan. Makkelijk op afstand en voor iedere ruimte of zone de te bedienen temperatuur. De diverse panelen zijn aan elkaar te koppelen en zo kunt u bepalen wanneer welk paneel op welke temperatuur moet zijn voor het ideale leefklimaat. Eenvoudig en slim de regie houden over de temperaturen in alle ruimtes en zo geen onnodige energie meer verbruiken.