opc_loader
 ​
Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Bestelling boven €50,00 altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27
Filters
Merken
Type
Hoogte
Wattage
Kleur

.

Wattage berekenen voor je ruimte? Gebruik onze calculator!

Bereken

Adax Neo Wifi

Ruimte

Aanbevolen temperatuur

Vermogen ruimte: 0 - 10 jaar oud

Vermogen ruimte: 11 - 20 jaar oud 

Vermogen ruimte: 20 - .... jaar oud

Woonkamer 20° 40 watt per m3 60 watt per m3 90 watt per m3
Keuken 20° 40 watt per m3 60 watt per m3 90 watt per m3
Kantoor 20° 40 watt per m3 60 watt per m3 90 watt per m3
Toilet, gang 18° 35 watt per m3 50 watt per m3 80 watt per m3
Slaapkamer 18° 35 watt per m3 50 watt per m3 80 watt per m3
Badkamer 22° 50 watt per m3 70 watt per m3 100 watt per m3

53 artikelen


Verwarmen met Adax Neo Wifi radiatoren

De Adax Neo Wifi radiator is een moderne en efficiënte elektrische convectie kachel die een ingebouwde thermostaat heeft met nachtverlagingsprogramma. De Adax Neo Wifi convectie radiator kent geen energieverlies. 100 watt stroom is 100 watt warmte. Dit goed doordachte paneel kan eenvoudig worden aangesloten op het wifi netwerk en daarna draadloos bediend worden via de Adax app. Uiteraard is de radiator ook handmatig te bedienen met het ingebouwde bedieningspaneel.

Wanneer je het paneel met wifi hebt verbonden, kan je in de Adax app zelf bepalen welk paneel wanneer op welke temperatuur moet zijn. De verwarming herkent bovendien koude lucht en schakelt zichzelf uit als er een raam open gaat. Verder voldoet de Adax Neo Wifi aan de Ecodesign Lot20 norm en de hoogste veiligheidsnormen. De nieuwe en slimme manier van verwarmen maakt dat deze investering zich snel terugverdient. Door de hoge kwaliteit gaan deze panelen wel tot zo’n 25 jaar mee.

Wil je meer lezen over het bedienen van de radiator met een app op je smartphone? Lees dan dit artikel.


 


 

De duurzame werking van de Adax Neo Wifi

De duurzame werking van de Adax Neo Wifi zit hem vooral in het feit dat je zelf een weekschema kan instellen in de app. Hier kan je per ruimte/radiator instellen op welke tijdstippen en dagen de radiator een gewenste temperatuur moet hebben. Zo weet je niet alleen zeker dat je kan genieten van warmte op benodigde momenten, maar ook dat je nooit onnodig ruimtes verwarmt.
 

De kosten van elektrisch verwarmen met een Adax Neo Wifi

Wanneer een elektrisch apparaat van 1kW een uur lang aan staat, kost dit normaal gesproken 0,62 cent. Echter is dit voor een modern elektrisch warmtepaneel niet het geval. Deze heeft namelijk aan maximaal 10 minuten stroom per uur al voldoende om effectief te werken. Dit komt doordat het paneel direct 1000 watt warmte kan afgeven in tegenstelling tot de trage opwarming van een gasradiator. Deze benodigde 10 minuten zijn 1/6 deel van een uur, wat betekent dat elektrische verwarming 0,62 cent/6=0,10 cent per uur zal kosten.

De technologie van elektrische verwarmingen verbetert bovendien door de jaren heen. Door te werken met energiezuinige weekschema’s in de app kan je de energiekosten laag houden en tegelijkertijd toch de gewenste ruimtes comfortabel verwarmen. Dit maakt gasloos elektrisch verwarmen zowel voor nu als in de toekomst een gunstige variant.