Adax Neo Wifi

Adax Neo Wifi
Adax Neo Wifi Smart warmte per ruimte inregelbaar
Deze Adax Neo Wifi radiator is een moderne en efficiënte elektrische convectie kachel en heeft een nauwkeurige ingebouwde wifi thermostaat met nachtverlaging programma. De Adax Neo Wifi convectie radiator kent geen energieverlies, 100 watt stroom is 100 watt warmte. Deze moderne doordachte paneelverwarming is eenvoudig aan te sluiten op het Wifi netwerk en draadloos bedienbaar via de Adax App en daarnaast ook plaatselijk bij de radiator bij te sturen.
Bepaal zelf waar en wanneer welk paneel op welke temperatuur moet zijn via je mobiel of tablet. Deze verwaming herkent bovendien koude lucht en schakelt zichzelf uit als er een raam opengaat en voldoet aan de Ecodesign Lot20 norm en de hoogste veiligheidsnormen. De nieuwe en slimme manier van verwarmen maakt dat deze investering zich terugverdiend. Deze duurzame kwaliteit design panelen uit Scandinavië gaan bovendien 20 tot 25 jaar mee. Strak tijdloos design, app bestuurbaar, in diverse ruimtes als hoofd-, en bijverwarming. Meer over het inregelen via de Adax Neo Wifi van de gewenste warmte per ruimte: lees hier (Link)
Adax Neo duurzaam design
Met een weldadig aangename verwaming op het juiste moment en de juiste plek de verwarming aan. Makkelijk op afstand en voor iedere ruimte of zone de te bedienen temperatuur. De diverse panelen zijn aan elkaar te koppelen en zo kunt u bepalen wanneer welk paneel op welke temperatuur moet zijn voor het ideale leefklimaat. Eenvoudig en slim de regie houden over de temperaturen in alle ruimtes en zo geen onnodige energie meer verbruiken.
Gasloos elektrisch verwarmen met een convector radiator: de cijfers (gem. prijs per 1kWh = 0,62 cent inclusief btw. Bron: www.milieucentraal.nl per 1 januari 2022)
Wanneer een elektrisch apparaat van 1kW een uur lang aan staat dan kost dit normaliter 0,62 ct. Echter is het in praktijk inmiddels zo dat een modern elektrisch paneel aan 10 minuten per uur stroom al voldoende heeft voor de effectieve werking. Dit komt doordat direct 1000W warmte afgifte mogelijk is in tegenstelling tot de trage opwarming via een gasradiator. Deze 10 minuten is een 1/6 deel van een uur. Een doorberekening leert dan al snel 0,62 cent /6 = 0,10 cent per uur bij gasloos direct elektrisch verwarmen.
Na de benodigde opwarmtijd volgt de benodigde warmte opwekking via de aansturing van de thermostaat en de aanwezige en dan al opgebouwde temperatuur in de ruimte waarbij in de meeste gevallen voor de doorlopende werking enkel een aantal minuten stroom nodig is. Dit vormt dus een flink verschil van wat veelal nog de gedachte is dat er ieder uur doorlopend 0,62 cent per uur zal worden verbruikt.
De technologie van elektrische verwarmingen verbetert bovendien verder door de jaren heen. Zo is het nu mogelijk de verwarmingssystemen op de gewenste warmtelevertijd of specifieke ruimte(s) in te stellen (ook via een handige App vanaf het mobieltje). Bijvoorbeeld als de verwarming een midweek of juist alleen in het weekend warmte dient te leveren. Zo kun je bijzonder nauwkeurig de energiekosten laag houden en tegelijkertijd toch de gewenste ruimtes comfortabel warm houden. De combinatie van deze factoren maakt gasloos elektrisch verwarmen nu en in de nabije toekomst een gunstige variant.