opc_loader
 ​
Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Bestelling boven €50,00 altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27
Filters
Merken
Type
Hoogte
Wattage
Kleur

.

Wattage berekenen voor je ruimte? Gebruik onze calculator!

Bereken

Adax Neo

Ruimte

Aanbevolen temperatuur

Vermogen ruimte: 0 - 10 jaar oud

Vermogen ruimte: 11 - 20 jaar oud 

Vermogen ruimte: 20 - .... jaar oud

Woonkamer 20° 40 watt per m3 60 watt per m3 90 watt per m3
Keuken 20° 40 watt per m3 60 watt per m3 90 watt per m3
Kantoor 20° 40 watt per m3 60 watt per m3 90 watt per m3
Toilet, gang 18° 35 watt per m3 50 watt per m3 80 watt per m3
Slaapkamer 18° 35 watt per m3 50 watt per m3 80 watt per m3
Badkamer 22° 50 watt per m3 70 watt per m3 100 watt per m3

44 artikelen

  

Verwarmen met Adax Neo elektrische radiatoren

Het kenmerkende, strakke ontwerp van de Adax Neo Basic maakt dat deze elektrische radiator een mooie verschijning is. Eenmaal geïnstalleerd staat dit paneel 85 mm van de muur (inclusief wandconsole), wat het ook nog eens één van de dunste paneelverwarmers op de markt maakt. Het bedieningspaneel bevindt zich onopvallend aan de zijkant van de radiator, zodat het strakke ontwerp van de Adax Neo niet verstoord wordt. Dankzij de eenvoud van het bedieningspaneel kan de verwarming al met één druk op de knop worden aangepast.

De Adax Neo is van hoge kwaliteit en werkt zeer betrouwbaar. Op de radiatoren zit een fabrieksgarantie van vijf jaar. Daarnaast overtreft de Adax Neo de Ecodesign Lot20 voorschriften en zit de radiator vol technologie. Dit maakt dat de Adax Neo extra energiezuinig werkt en in vergelijking met soortgelijke verwarmingen wel 20% kan besparen op het energieverbruik.

  

     

Adax Neo radiatoren werken dynamisch

De thermostaat van de Adax Neo registreert nauwkeurig de luchttemperatuur. Hierdoor zal de radiator uitschakelen wanneer de gewenste temperatuur is bereikt zodat je van de gewenste warmte kan genieten. Zo blijft je leefomgeving altijd comfortabel.

Deze radiatoren maken gebruik van natuurlijke convectie om de geproduceerde warme lucht door de kamer te laten circuleren. De radiator wordt dus snel warm, waardoor de ruimte ook snel is opgewarmd. Dit maakt dat de radiatoren veel beter controleerbaar zijn dan met olie gevulde radiatoren. Alles bij elkaar is de Adax Neo een stijlvolle, moderne en energiezuinige verwarmingsoplossing. Omdat er geen bewegende onderdelen in de radiator zitten, werkt deze geruisloos en produceert hij geen turbulente lucht. Het X-fin verwarmingselement van Adax zorgt voor een enorme warmteoverdracht en creëert geen droog luchtgevoel dat wordt geassocieerd met andere kachels. Hierdoor kan je ontspannen en genieten van een heerlijke weldadige warmte.
 

Comfortabele warmte door wetenschap

Adax produceert sinds 1948 elektrische kachels in Europa en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Adax convectie radiatoren zijn dan ook een vaste favoriet bij bouwontwikkelaars en aannemers. Er zijn inmiddels al duizenden Adax radiatoren geïnstalleerd bij vastgoedprojecten in Europa. Dit alles om huiseigenaren een veilige en comfortabele leefomgeving te garanderen. Op de radiatoren zit een unieke garantie van zeven jaar via de Nederlandse Adax importeur Profort. Daarnaast voldoen de radiatoren aan alle noodzakelijke EU-goedkeuringen.

De radiator wordt geleverd met een stevige wandconsole en gegoten stekker. Je kan het paneel gemakkelijk installeren door gebruik te maken van de wandmontageset, het sjabloon en instructies. Wil je de radiator direct bedraden? Dan kan de stekker worden doorgeknipt zonder de garantie te beïnvloeden. Daarnaast kan je er ook voor kiezen om de radiatoren op de grond te plaatsen, door de Adax vloerstandaard los te bestellen.
 

De uitstraling van de Adax Neo

De Adax Neo is een bestseller in Scandinavië en heeft meerdere prijzen gewonnen. Deze radiator is ontworpen door één van de beroemdste Scandinavische ontwerpbureau’s Hareide Designmill.

De Adax Neo is een exclusieve paneelradiator met een representatief design. Met zijn eigentijdse, elegante en slanke lijnen past de radiator perfect in ieder interieur. Doordat er verschillende kleuren en hoogtes beschikbaar zijn, kan je de radiator in bijna elke ruimte plaatsen. Het verlichte LCD-display toont de kamertemperatuur en maakt het gemakkelijk om de ruimte te bedienen. De Adax Neo heeft een temperatuurbereik van 6 tot 30°C.

Deze elektrische radiator geeft jou de maximale controle. De Adax Neo is geruisloos en perfect om te gebruiken in een kantoor of slaapkamer. Daarnaast is de radiator ook geschikt als smaakvolle bijverwarming of booster bij vloerverwarming. De ingebouwde thermostaat maakt het mogelijk om de ruimte alleen te verwarmen wanneer het nodig is en de kamertemperatuur te verlagen wanneer je slaapt of afwezig bent. Zo geniet je van maximale comfort zonder teveel te stoken.
 

De kosten van elektrisch verwarmen met een Adax Neo

Wanneer een elektrisch apparaat van 1kW een uur lang aan staat, kost dit normaal gesproken 0,62 cent. Echter is dit voor een modern elektrisch warmtepaneel niet het geval. Deze heeft namelijk aan maximaal 10 minuten stroom per uur al voldoende om effectief te werken. Dit komt doordat het paneel direct 1000 watt warmte kan afgeven in tegenstelling tot de trage opwarming van een gasradiator. Deze benodigde 10 minuten zijn 1/6 deel van een uur, wat betekent dat elektrische verwarming 0,62 cent/6=0,10 cent per uur zal kosten.

De technologie van elektrische verwarmingen verbetert bovendien door de jaren heen. Zo is het nu mogelijk om de verwarmingssystemen te bedienen met een app op je smartphone en hier energiezuinige programma’s in te stellen. Zo kan je bijvoorbeeld instellen dat de verwarming in de avond automatisch tot 22°C verwarmt en overdag tot 18°C. Hierdoor kan je de energiekosten laag houden en tegelijkertijd toch de gewenste ruimtes comfortabel verwarmen. Dit maakt gasloos elektrisch verwarmen zowel voor nu als in de toekomst een gunstige variant.