opc_loader

Wensenlijst

      

Gratis Verzending bij aankoop
Gratis Berekening bij opdracht
 Voor 15.30 uur besteld, morgen in huis 
2500m2 Eigen voorraad
Garantie eigen Servicedienst


Adax VP11 duurzame en doordachte eenvoud

Resultaat:1
Resultaat:1
Adax  type Wattage, W

Maatvoering, mm  (HxB)

Maatvoering diepte, mm  
vloerstandaard / wandbeugel
Gewicht, kg
Adax VP 11 500

420 x 370

54 / 84 3.2

Adax VP 11

1000 420 x 540 54 / 84 4.4

Adax VP 11

1500 420 x 730 54 / 84 6.2

Adax VP 11

2000 420 x 950 54 / 84 7.8

   

Adax VP11 compact duurzaam radiatorpaneel     

De Adax VP11 radiator is een elektrische convectie radiator met een uiterst nauwkeurige thermostaat. De Adax VP11 serie kent 2 types: de KTP met een gratis bijgeleverde solide Adax vloerstandaard en elektromechanische draaithermostaat en de KET versie (Electronic) met een programmeerbare elektronische thermostaat, een kindslot en een eenvoudig te monteren wandconsole. De radiator werkt stil en verbrandt geen zuurstof of stofdeeltjes. De compacte maar efficiënte radiator kent een automatische open raam detectie volgens de Ecodesign norm in de KET versie. Ten opzichte van de andere Adax convectie panelen is het Adax VP11 model iets hoger en minder breed. Ook zijn beide VP11 modellen beschermd tegen oververhitting. 

Zowel de Adax KTP als de Adax KET beschikt over een nauwkeurige draaithermostaat voor de gewenste temperatuur. Dit VP11 paneel verwarmt bijzonder snel totdat deze warmte is bereikt. U kunt in het draaimenu van de KET desgewenst ook een aantal doordachte verwarm programma’s selecteren waarmee automatisch de temperatuur in de nacht verlaagd of uw eigen weekprogrammering naar voorkeur instellen (zo zult u nooit meer wakker worden met een onnodig in de nacht verwarmde ruimte). Eenvoudige installatie KET model met de Adax maatwerk wandconsole. Eventueel ook weer makkelijk te demonteren om ook dit KET model daarna op een Adax vloerstandaard naar wens in een ruimte te plaatsen waar dit het beste uitkomt. 

Adax VP11 Eco bewust en duurzame kwaliteit uit Noorwegen 

Eenvoudig, efficiënt en zuinig. Een elektrisch paneel wordt ook wel convector radiator genoemd. Adax panelen maken gebruik van een meervoudig beveiligd gloeispiraal, ingebouwd tussen lamellen. Het elektrische element zuigt koude lucht aan en verwarmt deze. Warme lucht stijgt op en verlaat het paneel via de opening aan de bovenzijde. Zo circuleert de warmte snel en gelijkmatig door de hele ruimte.  Het paneel kent geen bewegende delen en heeft daardoor een compleet stille werking.Adax panelen zijn 100% efficiënt en zetten alle energie direct om in warmte: 100 watt stroom is 100 watt warmte.

Met de steeds verder stijgende gasprijzen gaat u de investering dan ook eenvoudig terugverdienen: als de kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt, zorgt de ingebouwde thermostaat er namelijk voor dat de verwarming periodiek aan -en -uit gaat om de warmte te behouden. Dit draagt bij aan energiebesparing. Gemiddeld heeft de Adax VP11 al voldoende aan 6 tot 9 minuten per uur in de automatische “aan” stand  Het paneel voldoet aan de Ecodesign norm en kent verder een slimme open raam detectie. Adax panelen gaan 20 tot 25 jaar mee.

Adax radiator als hoofverwarming of als bijverwarming

Het warmtepaneel kan als aanvulling op bestaande verwarmingssystemen worden geïnstalleerd of kan ook prima dienen als hoofdverwarming. Het temperatuurbereik van de thermostaat is 5 - 35 °C. Met zijn beschermingsgraad IP24 is hij ook geschikt voor vochtige ruimtes als badkamers. Prima inzetbaar voor in huizen en bedrijven, bijgebouwen, serres of caravans. Met de maatwerk voetstandaard kunnen beide VP11 modellen ook eenvoudig vrijstaand op een plek naar voorkeur worden geplaatst (de locatie waar dan de warmtebehoefte is).  Deze compacte panelen zijn prima in staat om ruimtes van 8 - 25 m2 te verwarmen.

Kwaliteit en garantie.

Deze panelen zijn van Noors design. In het koude en eco kritische Sandinavie is Adax AS niet voor niets uitgegroeid tot marktleider in elektrische verwarming. Door deze ruime ervaring met fabriceren van deze radiatoren kan men maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie aanbieden via de Nederlandse importeur Profort en Elektrische Verwarming.nl