opc_loader

Wensenlijst

Gratis Verzending bij aankoop
Gratis Berekening bij opdracht
Bestel vóór 15:30, morgen in huis
2500m2 Eigen voorraad
Garantie eigen Servicedienst

Adax radiator - VP11

   

Resultaat:1
Resultaat:1
 Type Wattage, W

Maatvoering, mm  (hxb)

Maatvoering diepte, mm  
vloerstandaard / wandbeugel
Gewicht, kg
Adax VP 11 500

420 x 370

54 / 84 3.2

Adax VP 11

1000 420 x 540 54 / 84 4.4

Adax VP 11

1500 420 x 730 54 / 84 6.2

Adax VP 11

2000 420 x 950 54 / 84 7.8

Adax VP 11

2500 420 x 1175 54 / -- 9.3

   

    

De Adax VP11 radiator is een efficiënt convectie kachel met een eenvoudige programmeerbare digitale thermostaat (KET uitvoering).  De radiator wordt is stekkerklaar afgeleverd. Er worden 2 types aangeboden, de KTP, met vloerstandaard en de KET met programmeerbare thermostaat. De radiator werkt stil en verbrandt geen zuurstof of stofdeeltjes. Ten opzichte van de andere Adax convectie radiatoren is dit model iets hoger en minder breed.

Besturing door middel van draaithermostaat

De kachel beschikt over een eenvoudige draai thermostaat. U selecteert met de knop de gewenste temperatuur en de kachel verwarmt totdat deze is bereikt.
U kunt in het draai menu ook een aantal geavanceerdere verwarmingsprogramma’s selecteren waarmee ’s nachts automatisch de temperatuur wordt verlaagd, of uw eigen weekprogrammering instellen.

Werking

Eenvoudig, efficiënt en zuinig.
Een elektrische radiator wordt ook wel kachel of elektrische convector genoemd. Adax radiatoren maken gebruik van een elektrisch gloeispiraal, ingebouwd tussen lamellen. Het elektrische element zuigt koude lucht aan en verwarmt deze. De warme lucht stijgt op en komt via de opening aan de bovenkant van de kachel eruit. Vervolgens circuleert de warmte snel en gelijkmatig door de hele kamer. Paneel kachels zijn 100% efficiënt en zetten alle energie direct om in warmte.
Als de kamer de gewenste temperatuur heeft bereikt, zorgt de ingebouwde thermostaat ervoor dat de verwarming periodiek aan -en -uit gaat om de warmte te behouden. Dit draagt bij aan energiebesparing. De elektrische radiator heeft geen bewegende delen waardoor de werking stil is.

De energiekosten/verbruik zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de kwaliteit van de isolatie in de kamer, de juiste afstemming van de wattage t.o.v. de grootte van de kamer en de ingestelde temperatuur, maar gemiddeld is de radiator tussen de 6 a 9 minuten aan per uur.

Toepassing

Het warmtepaneel kan als aanvulling op bestaande verwarmingssystemen worden geïnstalleerd of kan worden gebruikt als hoofdverwarming.
Het temperatuurbereik van de  thermostaat is 5 - 35 ° C.
Met zijn beschermingsgraad IP24 is hij ook geschikt voor badkamers en andere vochtige ruimtes.
Geschikt voor huishoudelijke of commerciële toepassingen, bijgebouwen, serres of caravans.
Met los te bestellen voetstandaards kan de kachel / radiator ook op de grond worden geplaatst.

Hoeveel vermogen heb ik nodig?

De kachel is in staat om een ruimte van 8 - 25 m2 verwarmen.

Noors ontwerp, Scandinavische kwaliteit, Garantie.

Deze wandkachels zijn van Noors ontwerp. In het koude Noorwegen is Adax AS marktleider in elektrische verwarming. Door deze grote ervaring met fabriceren van deze radiatoren kan men maar liefst 5 jaar garantie aanbieden.

In vele vermogens beschikbaar

Heeft deze kachel niet het juiste vermogen? Er zijn vele verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft u altijd de juiste benodigde verwarming. Bekijk ook onze overige uitvoeringen.

Ook te selecteren met voetstandaard

Wilt u de kachel niet aan de muur hangen? Dan is er de uitvoering met voetsteun. Zo kunt u de kachel precies plaatsen waar het u het beste uitkomt.

Eenvoudige installatie

Eenvoudig te installeren met een verwijderbare muursteun. Geleverd met kabel, stekker en wandbeugel of voetsteun.