opc_loader
 ​
Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis
Bestelling boven €50,00 altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27
Filters
Merken
Hoogte
Wattage
Kleur

.

Wattage berekenen voor je ruimte? Gebruik onze calculator!

Bereken

Badkamer handdoekradiatoren

  

Hier bij ons vindt u een ruime en aantrekkelijke handdoekradiator collectie. In deze collectie vindt je een riant aanbod handdoekradiatoren verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vermogen, kleuren, stijlen en soorten. En elke handdoekradiator is speciaal ontworpen om zowel de look als de temperatuur van de badkamer te verbeteren. De handdoekradiatoren assortiment is zo variërend zodat er een model tussen zit dat past bij de look van elke badkamer, of dit nu een landelijke badkamer is of een uiterst minimalistische badkamer.

11 artikelen

    

Wat Voor Een Soort Handdoekradiatoren Zijn Er?

Er zijn in principe 3 soorten handdoekradiatoren.

  • De warm water handdoekradiator - Deze handdoekradiator wordt aan het centrale verwarmng systeem aangesloten. De warm water radiator staat of aan of uit.
  • De elektrische handdoekradiatoren - Deze handdoekradiator wordt onafhankelijk van het centrale verwarming systeem gebruikt en wordt direct op het elektrisch netwerk aangesloten.
  • De hybride handdoekradiatoren - Deze handdoekradiatoren worden op het cv systeem aangesloten zowel als het elektrisch netwerk. U kunt zo makkelijk schakelen tussen cv verwarming en elektrisch verwarmen

Al onze handdoekradiatoren zijn verkrijgbaar in verschillende wattages die uw badkamer moeiteloos een knus gevoel geven. En dat is niet alles want een handdoekradiator houdt ook de handdoeken warm en droog. Onze handdoekradiatoren kunnen ook in een keuken of beneden toilet worden geplaatst en zo een gezellige sfeer te creëren.

Waarom Is Het Berekenen Van Het Juiste Vermogen Belangrijk?

  • Een goede warmteafgifte betekent dat u een warme en uitnodigende ruimte kunt creëren.
  • Het verhoogt het rendement van uw verwarming
  • U heeft meer controle over de energierekening