opc_loader
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

ProFoil ondervloer systeem - droge egalisatie platen

(Prijs excl. btw): 97,52
118,00

   Retourgarantie en lange garantieperiodes 

   Gratis verzending 

   Beoordeeld met 9.2 / 10 

   Al ruim 30 jaar als groothandel & importeur in de professionele branche 

   Eigen service werkplaats 

Beschrijving

ProFoil jumpax is een ondervloersysteem, een droge egalisatie vorm waarmee u een super vlakke ondergrond in een kort tijdsbestek kunt realiseren.

Het gebruik van deze ondervloer betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat men nu in staat is om iedere oude ondervloer in zeer korte tijd te veranderen in een super gladde en vlakke ondergrond. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is daarmee uitgesloten.

ProFoil jumpax ondervloer bestaat uit een onder- en een bovenplaat voorzien van interactieve lijm. Jumpax® Basic bestaat uit een 3 mm onderplaat en 4mm bovenplaat die door middel van interactieve lijm met elkaar verbonden worden. Hierdoor ontstaat een perfect gladde ondergrond, waardoor doortekening van oneffenheden in de vloerbedekking nagenoeg wordt uitgesloten. Jumpax® Basic wordt, afhankelijk van de toepassing, altijd gecombineerd met een zwevende onderlaag. Deze droge egalisatie zorgt voor een perfecte en gladde ondergrond voor PVC stroken, linoleum, vinyl en tapijt, maar is ook geschikt voor een grote variëteit andere vloerbedekkingen. Dit systeem is uitermate geschikt om tapijt, linoleum, vinyl en kurk direct op te verlijmen.

ProFoil jumpax ondervloer behaalt met verschillende onderlagen en vloerbedekkingen een contactgeluid reductie van minimaal 10 dB ΔLlin *

Toepassing

Egaliserend en stabiliserend ondervloersysteem voor PVC stroken, tapijt, linoleum, vinyl en vele andere vloerbedekkingen.

*Op houten constructievloeren is de geluidreductie afwijkend. Op zwevende dekvloersystemen is de geluidreductie van de vloerbedekking altijd afhankelijk van de contactgeluid reductie van de aanwezige dekvloer.

Beoordelingen (0)
ProFoil ondervloer systeem - droge egalisatie platen heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
ProFoil ondervloer systeem - droge egalisatie platen

Meest recente reviews

,