opc_loader

Wensenlijst

      

Gratis Verzending bij aankoop
Gratis Berekening bij opdracht
 Voor 15.30 uur besteld, morgen in huis 
2500m2 Eigen voorraad
Garantie eigen Servicedienst

     
Levering:  Producten voor 15:30 uur besteld de volgende dag in huis, van maandag tot vrijdag. Levering op uw werkadres: Wanneer u hele dagen werkt en het makkelijk vindt om uw bestelling op u werkadres  te ontvangen, kunt u dit in het bestelproces onder nieuw afleveradres aangeven. Uw bestelling wordt dan op uw werkadres afgeleverd.  Gratis Bezorging: bestellingen op elektrischeverwarming.nl worden gratis verstuurd, wij berekenen geen verzendkosten. Voor Belgie gelden er andere tarieven, zie tijdens het bestel proces. 

  

ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE 

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van Packs.  Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij Packs. 
 

Elektrische Verwarming.nl en Packs gaan samen voor duurzaam

   

Groot vervoer:

Bij het vervoer van grote pakketten of pakketen zwaarder dan 30 kg wordt er gebruik gemaakt van een profesionele transporteur. Hier gelden de volgende afspraken:

  • De materialen worden voor de deur, op de stoep, afgeleverd. Aangezien het transport door een (groot) transportbedrijf wordt verzorgt, zult u er zelf voor moeten zorgen dat het materiaal naar binnen wordt gebracht.

  • Houd er rekening mee dat bestellingen tussen 08:00 - 18:00 afgeleverd worden, zorg ervoor dat er op het afleveradres iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.