opc_loader
 ​
Voor 15.00 uur besteld, volgende werkdag in huis indien voorradig
Bestelling boven €50,00 gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

     
Levering:  Producten voor 15:00 uur besteld de volgende dag in huis indien voorradig, van maandag tot vrijdag. Gratis Bezorging: bestellingen op elektrischeverwarming.nl worden gratis verstuurd vanaf € 50,-. 

  

ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE 

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van Packs.  Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 3 werkdagen nog niets ontvangen? Controleer dan even de spam en neem daarna contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling bij Packs. 
 

Elektrische Verwarming.nl en Packs gaan samen voor duurzaam

   

Groot vervoer:

Bij het vervoer van grote pakketten of pakketen zwaarder dan 30 kg wordt er gebruik gemaakt van een profesionele transporteur. Hier gelden de volgende afspraken:

De materialen worden voor de deur, op de stoep, afgeleverd. Aangezien het transport door een (groot) transportbedrijf wordt verzorgt, zult u er zelf voor moeten zorgen dat het materiaal naar binnen wordt gebracht.

Houd er rekening mee dat bestellingen tussen 08:00 - 18:00 afgeleverd worden, zorg ervoor dat er op het afleveradres iemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen.