opc_loader

Wensenlijst

Gratis Verzending bij aankoop
Gratis Berekening bij opdracht
Bestel vóór 15:30, morgen in huis
2500m2 Eigen voorraad
Garantie eigen Servicedienst

Alles onder één dak

ElektrischeVerwarming.nl werkt direct samen met de importeur Profort via een selectie A-merken van Europese duurzame kwaliteit fabrikanten als Adax, Thermor, Ohle,  EnergoInfra,  Ecosun ect.  De inmiddels al 30 jaar duurzame pijlers hierin zijn:  kwaliteit, service, logistiek, advies en maatwerk. Artikelen van deze shop worden over het algemeen gebruikt door de kritische vakspecialist in de installatiebranche en in steeds meer nieuwbouwprojecten. 

Via de eigen service werkplaats kunnen webshopklanten dan ook vertrouwen op het voor ons welbekende nivo in de professionele vakbranche. Verder zijn we online sinds 2010 al actief met een hoogwaardig webshop assortiment voor de klussende particulier en prijs-, en kwaliteitsbewuste consument. Bij de meeste artikelen op ElektrischeVerwarming.nl hoeft u geen handige klusser te zijn,  enkel de stekker in het stopcontact en een paar schroeven in een maatwerk montagebeugel  is vaak al voldoende.    
   

Advies en maatwerk

We zijn goed in staat om mee te denken in maatwerk en/of een berekening te maken voor de benodigde warmecapaciteit in ruimtes.  Het is verder mogelijk om speciale artikelen te bestellen. Het leveringsgamma is ook voor u namelijk veel groter dan het aantal artikelen op deze sites.  Om voor u het vertrouwde service-nivo uit de professionele installatiebranche waar te maken is ons streven. Hiervoor is naar alle aspecten gekeken om een zo laag mogelijke kostprijs te realiseren. De keuze van software, logistiek, handling  en betalingsverkeer hebben een gunstige invloed op onze lage prijzen. 

 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Het is mogelijk om tegen de scherpste prijzen te leveren door goede afspraken met diverse grote leveranciers en fabrikanten. We kunnen daarbij bijna altijd direct uit eigen voorraad leveren. u  kunt dus rekenen op één en dezelfde service-organisatie die inmiddels al decennialang kwaliteit levert voor de professional in de installatiebranche (info: www.profort.nl).  

Contact:

U kunt ons telefonisch te bereiken op +31 (0)33 25 82 588 of desgewenst een terugbelverzoek mailen zodat wij u terugbellen op een voor u geschikt moment, E-mail: info@elektrischeverwarming.nl  Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden. Tussen 08.00 uur en 17.00 uur, van maandag tot en met vrijdag zijn wij altijd bereikbaar. Adres: Zwarte Goorderweg 1, 3836 PD, Stoutenburg-Noord 
  

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]

Wij wensen u prettig winkelen op onze webwinkel.