opc_loader
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
Altijd gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

Alles onder één dak

ElektrischeVerwarming.nl werkt direct samen met de importeur Profort via een selectie A- kwaliteit  fabrikanten die bewust en aantoonbaar bewegen naar een meer duurzame wereld met merken als Adax, Thermor, Ohle, EnergoInfra en Ecosun.  De inmiddels al 30 jaar duurzame pijlers hierin zijn:  kwaliteit, service, logistiek, advies en maatwerk.   Zo geven wij als officiële Adax aanbieder als enige 7 jaar garantie  (5 jaar fabriek  +  2 jaar extra via de importeur)

Artikelen van deze shop worden bovendien over het algemeen gebruikt door de kritische vakspecialist in de installatiebranche en in steeds meer nieuwbouw en rennovatieprojecten in Nederland en België. 
Wij bezorgen via deze webshop ook aan particulieren, zowel in Nederland als in België.

Via de eigen service werkplaats kunnen webshopklanten dan ook vertrouwen op het voor ons welbekende niveau in de professionele vakbranche. Verder zijn we online sinds 2010 al actief met een hoogwaardig webshop assortiment voor de klussende particulier en prijs-, en kwaliteitsbewuste consument. Bij de meeste artikelen op ElektrischeVerwarming.nl hoeft u geen handige klusser te zijn, enkel de stekker in het stopcontact en een paar RVS schroeven in een maatwerk wandconsole is vaak al voldoende.    
   

Advies en maatwerk

We zijn goed in staat om mee te denken in maatwerk en/of een berekening te maken voor de benodigde warmecapaciteit in ruimtes. Het is verder mogelijk om speciale artikelen te bestellen. Het leveringsgamma is ook voor u namelijk veel groter dan het aantal artikelen  op deze shop en op de cv verwarming webshop warmwinkel.nl.  Ons streven is om voor u de vertrouwde service uit de professionele installatiebranche waar te maken. Hiervoor is naar alle aspecten gekeken om een zo laag mogelijke kostprijs te realiseren. De keuze van software, logistiek, handling  en betalingsverkeer hebben een gunstige invloed op onze lage prijzen. 

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Het is mogelijk om tegen de scherpste prijzen te leveren door goede afspraken met diverse grote leveranciers en fabrikanten. We kunnen daarbij bijna altijd direct uit eigen voorraad leveren. u  kunt dus rekenen op één en dezelfde service organisatie die inmiddels al decennialang kwaliteit levert voor de professional in de installatiebranche (info: www.profort.nl).     

Contact:

U kunt ons telefonisch te bereiken op +31 (0)85- 0823 260  of desgewenst een terugbelverzoek mailen zodat wij u terugbellen op een voor u geschikt moment, E-mail: info@elektrischeverwarming.nl Wij streven ernaar om binnen 24 uur te antwoorden. Tussen 08.00 uur en 17.00 uur, van maandag tot en met vrijdag zijn wij altijd bereikbaar. Adres:   Wageningselaan 62, 3903 LA te Veenendaal. 
  

[WEBWINKELKEURWIDGET layout=modern theme=dark color=#ec008b show=yes view=slider amount=6 width=manual width_amount=280px height=290px interval=5000 language=nld]

Wij wensen u prettig winkelen op onze webwinkel.