opc_loader
 ​
Snelle levering
Vanaf €50,00 gratis bezorgd
Persoonlijk advies
14 dagen retourrecht

ADVIES OP MAAT?

MAIL

OF

BEL: 085 - 043 30 27

    

  

Garantie:        

Wij bieden producten van hoge kwaliteit aan, maar helaas komt het soms toch voor dat u een niet werkend product ontvangt of dat het product gedurende de garantieperiode kapot gaat.
   

Op al onze producten zit minimaal 2 jaar garantie. Per product kan het zijn dat er een langere garantie termijn geldt. Dit staat dan bij het product vermeld.  

Standaard is de garantie is 'carry-in' garantie. Dit betekent dat u garantie krijgt op (onderdelen van) het product. Als het product defect is, zullen we u een vervangend onderdeel sturen of kan het apparaat naar ons toe voor reparatie. Zodra het product bij ons is ontvangen zal dit binnen 3 werkdagen door onze eigen Service werkplaats worden gecontroleerd en zonnodig gerepareerd.
    

Voor de garantie van convectie kachels / radiatoren van Adax geldt een garantie van 7 jaar. Hiervoor bieden wij u zelfs een volledige product garantie, wat inhoudt dat u binnen dit termijn een nieuw product krijgt geleverd. Dit kunnen wij door de rechtstreekse samenwerking die wij hebben met de fabrikant Adax AS uit Noorwegen.    

    

De productgarantie dekt niet de installatie van het apparaat. De verantwoordelijkheid voor de installatie ligt bij de installateur.

Eventuele gevolgschade valt niet onder de garantie. Bijvoorbeeld bij een defecte boiler wanneer u tijdelijk niet kunt beschikken over warm water.

    

Mocht het apparaat toch tijdens de garantieperiode defect raken, kunt u een retourformulier invullen en ons een aantal foto's opsturen? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een oplossing.